sobota, 2. oktober 2010

Aveiro

Vcerej ni blo objave, ker je enostavno blo prevec lustno tle v Aveiru, da bi si vzela cas. Zdele sva se pa tko dobr nazajtrkovala, da je treba se mal posedet.
Zajtrk, kot doma!
 Ok, vceraj sva zapustila Figueiro da Foz in se odpravila malo bolj proti severu v mestece Aveiro. Pravijo mu Portugalske benetke. Je ribisko, solinarsko mestece, ki zelo dobro trzi turizem zaradi nekaj benetkam podobnih kanalov.
Nastanila sva se v hostlu Rossio Aveiro hostel. Mogoce ze mislite, da pretiravava vendar ta je pa reees za dol padet. Opremljen z obcutkom, zelo prijaznim osebjem, ogromno kuhinjo, super zajtrkom. Clovek bi tukaj ostal za zmerej. Skoda edino, ker morava ze it.
Dnevna soba v hostlu
No, Aveiro ni kaj veliko mestece, plaza pa oddaljena kar nekaj kilometrov, zato sva v vcerajsnem popoldnevu vec ali manj predihala celo mestece in se velik nakupovalni center. Sabina se se zdaj ne more odlocit ali bi vzela tisto torbico al ne. Joj!

Ne boste ugotovili kaj sva spet vecerjala! Ribe!! Kaj pa, ce je ribisko mestece ;)

Zvecer sva odsla se na pijaco, ter nasla zelo zanimiv bar v drugem nadstropju s pogledom na kanal.Odlicno razpolozenje v zelo zanimivem ambientu. V baru je bila tudi prodajalna cd-jev in plosc, trgovinica z oblekami, fotagrafska razstava. Zanimivo.

No danes po kosilu pa odhajava severno mimo Porta v mesto Viana do Castelo. se slisimo od tam!

Ni komentarjev:

Objavite komentar