sobota, 9. oktober 2010

Proti domu ... :(

Vcerajsnje godrnjanje po blogu se je zgleda obrestovalo. Danes se je namrec nebo nad Portom zjasnilo. Mogoce tudi zaradi Ronaldovega gola vceraj ali pa zaradi treh Matavzevih. Bravo Slovenija. Tudi portugalska se je vceraj na tekmi proti Danski odrezala dobro, saj so zmagali s 3:1. Ceprav sva pricakovala poln stadion in vroce vzdusje na stadionu, sva bila malo razocarana, saj navijanje ni bilo nic kaj temperamentno. Sicer pa sva si tudi drugace portugalce predstavljala bolj temperamentne, pa so se izkazali za miroljubne, umirjene in nadvse prijazne.
Iz cetrte vrste sva imela lep pogled na najlepsega!

No ker je bilo danes lepo vreme sva najin zadnji dan na Portugalskem izkoristila za podrobnejsi ogled Porta. Takoj zjutraj sva si ogledala katedralo, most cez reko Douro, Ribeiro od zgoraj ter se povzpela po 260 stopnicah na vrh zvonika.

Zazelela sva si pico in na zacudenje ugotovila, da v hostlu poznajo samo eno picerijo v mestu, saj jih vec sploh ni. Menda.
Od spodej
Od zgorej

Sprehodila sva se se po nakupovalni ulici in si ogledala zelo prisrcno knjigarno.

Sedajle pa se odpravljava pakirat  potem pa skociva se na najino zadnjo vecerjo na portugalskem.

Jutri naju ob 6 uri caka budnica in med tem, ko boste vi odlocali o novih zupanjah in zupanih naju caka let iz Porta do Lyona in nato se do Benetk. Od tam pa z vlakom nazaj v Ljubljano. Ce sem na Portugalskem tudi velja volilni molk :) No no, samo, da se boste pravilno odlocili!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar