petek, 8. oktober 2010

Bedno vreme!

Mah sej nebi blo posteno, da se prevec pritozujema, saj je blo skoraj vseh 20 dni lepo, sploh takrat, ko sva ga potrebovala. Npr v Lagosu. Ampak en dan bi se pa lahko se zjasnilo, da si ogledava se Porto.

Vceraj sva si privoscila malo boljso vecerjo. Odsla sva v prijetno restavracijo in malo za spremembo jedla nekaj ne povsem portugalskega. Nekaksen fondue. Vseeno zanimiva in predvsem okusna izkusnja.


Danes res cel dan ze dezuje in nekak nimava veselja kej prevec hodet okol. Zato kr neki polezavava tle v hostlu.


No sva pa vseeno sla malo ven, pogledat nakupovalno ulico in trznico Bolhao.

Sedaj pa v pircakovanju nocojsnje tekme na stadionu Estado do Dragao med Portugalsko in Dansko. Ja nc nisva pisala o tem. V lizboni sva sicer odsla na sedez zveze, kjer nama je ocitno en gospod dal napacne informacije. Se dobro, da sva vseeno brskala po intrnetu, saj je danes tekma ze razprodana,  za vse ostalo pa je poskrbel MasterCard. Urska hvala! :)

No karte sva imela kupljene ze vec kot teden nazaj danes pa sva jih morala se dvigniti na stadionu. Skocila sva na metro in sedaj samo se povecerjava in greva navijat! Navijala bova seveda za Slovenijo, da premaga Ferske otoke med tem pa bova obcudovala prelepega Ronalda! Njami :)



Ni komentarjev:

Objavite komentar